У кулінарного тимбілдингу є безліч варіантів проведення:
– Майстер класи від відомих Шеф кухарів, повторення їх шедеврів та визнання кращої страви;
– Барбекю – паті для Ваших колективу від команд сміливців вихідців з Ваших співробітників;
– Кулінарний тимбілдинг поєднаний з інтерактивним або активно-ігровим тімбілдінгом, в якому учасники змагаються або заробляють, бали, “кошти” або продукти з яких вони повинні приготувати певні страви.
– Інтерпретація відомих телешоу (МастерШеф, Пекельна Кухня, Кращий Пекар і т.д)
– Створення ресторану з “Нулі” силами Вашого колективу.
Кулінарний тимбілдинг дає можливість розвинути такі навички як: вміння правильно розподіляти ролі в команді, навички взаємодії в нестандартній ситуації, здатність делегувати завдання поліпшення комунікації між учасниками. Головне пам’ятати – командна робота понад усе!и